Moody Yachts heeft een traditie in de luxe zeiljacht sector, die bijna 100 jaar teruggaat. Zeiljachten van Moody bieden een zeer hoge kwaliteit en zijn uitgerust met alleen de beste technologie, die het leven aan boord van een Moody uiterst comfortabel maken.

Sinds 2007 is HanseYachts AG vastbesloten om het merk Moody opnieuw toonaangevend te laten zijn in de markt. Als een van de grootste pleziervaartuigen bouwers ter wereld breide de werf haar eigen portefeuille uit met de deck salon en achterkajuit-cockpit jachten en designs. Dankzij een ultra moderne freesmachine is de productie van nieuwe modellen één volgens de nieuwste maatstaven van exclusieve zeiljachten.

Het merk wordt al jaren samen ontwikkeld met Bill Dixon. Dixon heeft recent zijn contract verlengd en gaat samen met de werf werken aan nieuwe modellen. Ook in de toekomst zullen de individualisten en traditionele zeilers weer onder de indruk zijn en blijven. En dat is de reden waarom de innovaties van Moody zullen leiden tot de uitbreiding van een lange geschiedenis van het merk.

De resultaten zijn te zien in alle modellen Het hoogste comfort en veiligheid resulteert steevast dat Moody een plaats bezet in de exclusieve marktsegmenten, zelfs op volle zee.

Moody imponeert met geavanceerde technologie en exclusieve ontwerpen. Dit in combinatie met uitstekende afwerking, hoge functionaliteit en goede zeileigenschappen maakt Moody uniek.

Bij de lancering van de ontwerpen van Bill Dixon werd er veel opschudding veroorzaakt omdat het zo sterk afwijkt van de traditionele zeiljachten.
De opvallende structuur met grote ramen en een 360 graden uitzicht in combinatie met een functioneel design en een comfortabel gevoel van welzijn.